dissabte, 24 de gener de 2009

Si tots ho diuen serà que es veritat...

No se si tots haveu escoltat aquesta frase o una semblat on es dona per sentat que si molta gent opina o arriva a opinar el fet del que es parla es dona per cert(obvietat). Es facil veure les coses tan facils si algú es para a pensar o indaga en els fets per esbrinar la veritat i veu que aquesta frase es insulsa i estupida fins a la sacietat però, com diria el senyor Monegal "Alerta!!!" perque quan aquesta frase es obviada o eludida la gent no es para e reflexionar. Un fet amb el que començar a reflexionar es el cas que afecta al País Basc i aprofundint en aquest l'esquerra abertzale. Començaré donant el significat d'aquesta paraula "abertzale" que no es un altre que "nacionalista"(properament parlaré dels nacionalismes) que a la RAE hi apareix al significat l'acepció "radical", començant a encasellar als abertzales de mala manera.
Supose que com veieu la televisió coneixereu ja de sobres els termes amb que els solen nomenar "radicals" ,"terroristes" o "simpatitzants de terroristes", a la kale borroka la anomenen "terrorismo callejero" (que voldria saber d'on collons han tret aquest terme), etc... Un repertori de termes despectius on s'intenta criminalitzar a aquestes persones, els mitjans de comunicació son una ofensa a la inteligencia de les persones. Aquí relacione aquest amb el títol i la influencia dels mitjans i els polítics.

Quan a un mitja de comunicació diuen que el senyor tal que pertany a l'esquerra abertzale es detés per les "forces de la llei i l'ordre"(clar clar, llei i ordre...),publicada la seua cara per tots els mitjans, per ser relacionat amb ETA queda marcat de per vida encara que no siga veritat, sembla que com si després d'estar incomunicat 72 hores i rebre pallises per part de la representacio de la llei i l'ordre encara ets vist com un criminal que es mereix el pitjor, al teu barri potser et miren mal o fins i tot al poble o a la ciutat , estas marcat ,com marquen a les vaques amb ferro al roig viu i saben a qui pertanyen. Passes a ser el que va ser detés per ser relacionat amb " el entorno de ETA" un altre terme inventat i patentat per Garzón i rapidament tots els abertzales son mal vists i encasellats. Continue amb aquesta cadena. Milions de persones veuen en ixe instant la televisio i d'aquests el 60-70% suposem creu que es cert i aquesta informacio es rebuda i emmagatzemada conscient i inconscientment. Passen uns dies i es torna a parlar d'abertzales com a males persones, els espectadors tornen a veurel's i els comencen a encasellar i jutjar. Es a dir que ara resulta que abertzale es sinònim de terrorista i per tant tots ells son mal vists per aquests milions de persones. La proxima volta que escolten abertzale relacionaran amb males acepcions aquests i aixo fara creixer el despreci per ells tot i no coneixer a ningú ni saber res sobre el que pensen.

Com a resultat tenim milions d'ovelles(perdoneu el terme) que obeïran quan diguen "abertzale malo" i veuran correcte que aquestes persones siguen tractades de forma tan despectiva i criminalitzadora, que siguen maltractats i marcats de per vida, acusats sense fonaments i negant-los la opinió i la lliure creença o ideologia.

No se si sabeu totes les "mogudes" que s'han dut a terme en relació al que estic parlant, però vull saber perque algú que pertanyia a les faccions Franquistes pot possar-se ara tratje i corbata i seure com a diputat respectat dintre de la legalitat i un ex-membre de Batasuna no pot fer-ho. Per cert que la ilegalització de Batasuna esta un tant infundada, perè be aci si tots diuen que son terroristes tindre que obeir, no?. Ara es prou mes recent als casos de ANV, acusant de "entorno de ETA" ,etc... tornem a la mateixa. Despres de passar les llistes pels filtres que passen i sobretot al País Basc i sent de l'esquerra abertzale els deuen mirar amb lupa (i microscopi si fa falta). Doncs com sabreu, espere, fa temps que son expulsats de les alcaldies sense poder recurrir a res per a evitar-ho,sent escollits legalment.Alcaldies presses per la força diria jo, on els politics que prenen la nova possessio del carrec amb pocs vots, tenen mes escoltes que amics o familia. Si no sou escollits pel poble com aneu a gobernar? Perque dieume ,que diferencia aquesta pressa de possessió d'una imposició? Perque, no son els ciutadans els qui han escollit a ANV?.
Tots hem de mirar amb bons ulls "la gran la labor antiterrorista", menuda farsa.
Pero clar tots hem de creure que si molts diuen que son el mal es que seran el mal, no?


Com ovelles, senyors, com ovelles...

http://www.elpais.com/articulo/espana/detenidos/operacion/Batasuna/elpepunac/20090123elpepunac_1/Tes

1 comentari:

  1. Resulta increïble que en la suposada "era de la información" els mitjans de comunicació es troben tan corromputs. L'era de la desinformació, senyors.

    ResponElimina